1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aygen Özvardar, Aytemiz’de Murahhas Üyeliğe atandı

Aygen Özvardar, Aytemiz’de Murahhas Üyeliğe atandı

Enerji Günlüğü – Aygen Ayözger Özvardar, Aytemiz Akaryakıt Dağıtım Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi oldu. Aygen Ayözger Özvardar Doğan Holding...

Aygen Özvardar, Aytemiz’de Murahhas Üyeliğe atandı

Enerji Günlüğü – Aygen Ayözger Özvardar, Aytemiz Akaryakıt Dağıtım Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi oldu. 

Aygen Ayözger Özvardar Doğan Holding İş Geliştirme Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayken, Aytemiz Akaryakıt Dağıtım Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak atandı. 

1976 doğumlu olan Ayözger, Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Boston College’ta MBA eğitimini tamamladı. Kariyerine İş Yatırım Menkul Değerler’de başlayan Ayözger çeşitli sektörlerde birleşme–devralma (M&A) projelerinde danışmanlık yaptı. 2005 yılında Doğan Holding İş Geliştirme Birimi’ne katılan Özvardar; 2008-2011 yılları arasında Enerji Bölüm Başkanı olarak Petrol Ofisi operasyonlarından sorumlu olarak görev yaptı. Özvardar, 2011 yılından itibaren Doğan Holding İş Geliştirme Başkan Yardımcısı olarak holding ve grubun birleşme–devralma ve ortaklık projelerini yürüttü.

Bugüne kadar birçok grup şirketinin yönetim kurullarında aktif görev alan Aygen Ayözger Özvardar ayrıca DEİK Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü, DEİK Enerji Konseyi’nde ise Yönetim Kurulu üyeliği görevini üstlendi. İleri derece SPK lisansına sahip olan Özvardar, İngilizce ve Almanca biliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler