1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Dicle Elektrik’ten Siirt’e 185 bin liralık yatırım

Dicle Elektrik’ten Siirt’e 185 bin liralık yatırım

Enerji Günlüğü - Dicle Elektrik, Siirt’in Tillo ilçesindeki enerji altyapısını güçlendirmek için aydınlatma çalışmalarına 185 bin liralık yatırım...

Dicle Elektrik’ten Siirt’e 185 bin liralık yatırım

Enerji Günlüğü - Dicle Elektrik, Siirt’in Tillo ilçesindeki enerji altyapısını güçlendirmek için aydınlatma çalışmalarına 185 bin liralık yatırım yaptı. 

Siirt’in Tillo İlçesindeki havai iletim hatlarını yer altına alan, direk üstü trafo ve eski tip direkleri toplayan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Siirt İl Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda modern bir aydınlatma şebekesi kurdu. Çalışmalar için toplam 185 bin liralık yatırım yapıldı.

Tillo’daki yatırımla ilgili bilgi veren Dicle Elektrik Siirt İl Müdürü Naci Obut, “Yaptığımız çalışmayla ilçede 2 bin metre orta ve 3 bin metre de alçak gerilim yeraltı kablosu döşedik. Trafoları elden geçirip, yeni dağıtım panoları kurduk. Ayrıca cadde ve sokak aydınlatması için 28 adet galvanizli aydınlatma direği diktik. Yaptığımız çalışma ile havai hatlar da kaldırılınca Tillo daha modern bir görünüme kavuştu” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler