1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. CK Enerji Rekabet Uyum Direktörü Hakan Erek oldu

CK Enerji Rekabet Uyum Direktörü Hakan Erek oldu

Enerji Günlüğü – CK Enerji, Rekabet Uyum Müdürlüğü’nün başına Hakan Erek getirildi. Şubat 2017’den bu yana CK Enerji’de Rekabet Uyum Müdürü...

CK Enerji Rekabet Uyum Direktörü Hakan Erek oldu

Enerji Günlüğü – CK Enerji, Rekabet Uyum Müdürlüğü’nün başına Hakan Erek getirildi. 

Şubat 2017’den bu yana CK Enerji’de Rekabet Uyum Müdürü pozisyonunda daha önce Metin Pektaş görev yapıyordu. Pektaş’tan boşalan yere Rekabet Uyum Müdürü olarak Hakan Erek getirildi. 6 Ağustos 2018 tarihinde göreve başlayan Hakan Erek’in Rekabet Kurumu’nda 5 yıllık uzmanlık tecrübesi bulunuyor. 

CK Enerji Rekabet Uyum Müdürlüğü, CK Enerji çatısı altındaki bütün şirketlerin rekabet hukukuna uyumunu kurumsallaştırmak amacıyla faaliyet gösteriyor. 

REKABET ALANINDA 5 YILLIK TECRÜBE 

2012’de Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Erek, ayrıca ekonomi yan dal programını bitirdi. Erek, 2017 yılında girdiği Selçuk Üniversitesi’nde halen hukuk eğitimi görüyor. 2013-2018 yılları arasında Rekabet Kurumu’nda uzman olarak görev alan Erek, ağırlıklı olarak elektrik, gaz, petrol ve kimya pazarlarındaki antitröst, birleşme, satın alma ve özelleştirme konuları üzerine çalıştı.

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler