1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Yüksek enerji ve plazma fiziği profesörü aranıyor

Yüksek enerji ve plazma fiziği profesörü aranıyor

Enerji Günlüğü - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, profesör ünvanlı “yüksek enerji ve plazma fiziği” uzmanı öğretim üyesi alacak. Bolu...

Yüksek enerji ve plazma fiziği profesörü aranıyor

Enerji Günlüğü - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, profesör ünvanlı “yüksek enerji ve plazma fiziği” uzmanı öğretim üyesi alacak. 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (İBÜ), Fen Edebiyat Fakültesi’nde görevlendirmek üzere yüksek enerji ve plazma fiziği uzmanı öğretim üyesi alacak. Profesör kadrosunda görevlendirilmek üzere aranan adayların günümüz ve gelecek parçacık çarpıştırıcıları konusunda çalışmaları olması gerekiyor. İsteklilerin 16 Ağustos 2018 gününe kadar, İBÜ Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığına şahsen giderek başvuru yapması isteniyor. 

ÇALIŞTIĞI İLDE İKAMET ZORUNLU

Adaylar başlıca araştırma eserini de belirttiği dilekçesi, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosya ve bu dosyadaki belgeleri içeren PDF formatında hazırlanmış olan 6 adet CD veya taşınabilir bellek ile başvuracaklar. 

Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması gerekiyor. Görevlendirilecek olan profesörün görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmesi şart. 

Önceki ve Sonraki Haberler