1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. 4 ilde orman köylüsü güneşten elektrik üretecek

4 ilde orman köylüsü güneşten elektrik üretecek

Enerji Günlüğü - Orman köylülerinin elektrik ihtiyaçlarını güneş enerjisinden sağlamaları, gerekli yatırımı da elektrik parası öder gibi de gerçekleştirebilmelerini...

4 ilde orman köylüsü güneşten elektrik üretecek

Enerji Günlüğü - Orman köylülerinin elektrik ihtiyaçlarını güneş enerjisinden sağlamaları, gerekli yatırımı da elektrik parası öder gibi de gerçekleştirebilmelerini hedefleyen ORKÖY-PV Projesi kapsamında Afyon, Konya, Çorum ve Elazığ’da pilot tesisler kurulacak.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı UNDP'nin yürüttüğü ve Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü GÜNDER’in proje ortağı olduğu “Orman Köylerinde Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi İçin Sürdürülebilir Enerji Finans Mekanizması Projesi” kapsamında 4 pilot tesis kurulacak. Pilot tesisler Afyon, Konya, Çorum ve Elazığ’da kurulacak.

İHALELER İÇİN 27 AĞUSTOS'A KADAR BAŞVURU YAPILABİLECEK

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı UNDP, Afyon, Konya, Çorum ve Elazığ illerinde planlanan 4 pilot tesisin kurulmasıyla ilgili ihale dosyalarını yayınlandı. İhale belgelerine göre UNDP Türkiye Ülke Ofisi ilgilileri “Türkiye'de Orman Köylerinde Solar Fotovoltaik Sistemler İçin Sürdürülebilir Enerji Finansman Mekanizması” projesi kapsamında “4x100 kWp Şebekeye Bağlı Sahaya Monte Edilmiş PV Tesisi” temini, montajı ve devreye alınması için yapılacak ihaleye davet ediyor. İhaleler için son başvuru tarihi 27 Ağustos 2018.

İhale ile ilgili bilgilendirme toplantısı ise 6 Ağustos 2018 tarihinde, saat 14:00’da Ankara’daki UNDP Türkiye Merkez Ofisi’nde yapılacak. Katılım için [email protected] adresine bilgi verilebilecek. Ayrıca, dört şehir için ayrı yapılacak ihaleler ile ilgili [email protected] adresinden UNDP-TUR-ITB(ORKÖY)-2018/05 konu başlığı ile ayrıntılı bilgi istenebilecek, soru sorulabilecek.

Enerji Günlüğü

ORMAN KÖYLÜSÜ GÜNEŞTEN ELEKTRİK ÜRETECEK

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler