1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Doğal gaz iletiminde enerji verimliliği artırılacak

Doğal gaz iletiminde enerji verimliliği artırılacak

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü, AB’den aldığı hibe kapsamında doğal gaz iletim sisteminde...

Doğal gaz iletiminde enerji verimliliği artırılacak

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü, AB’den aldığı hibe kapsamında doğal gaz iletim sisteminde enerji verimliliğini artırmak için danışmanlık hizmeti alacak. Hizmet için başvurular 17 Ağustos’a kadar yapılabilecek.

EPDK, Doğal Gaz İletim Sisteminde Enerji Verimliliği İçin Danışmanlık Hizmetleri İlgi Beyanı Talebi’ni yayınladı. 

Buna göre, Türkiye’nin Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı’ndan tahsis ettiği hibe fonu kullanılarak, doğal gaz iletim sisteminde enerji verimliliği geliştirilecek. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü, IPA 2013 Enerji Sektörü Programı Aşama-2 kapsamında fonları Doğal Gaz İletim Sisteminde Enerji Verimliliği için Danışmanlık Hizmetleri sözleşmesi için kullanmayı planlıyor. Danışmanlık hizmetleri, ihtiyaç analizi ve fizibilite çalışmalarının hazırlanmasını ve doğal gaz boru hatlarının işletilmesi için enerji tüketimi optimizasyonu ve sistem optimizasyonu önerilerini içerecek. Hizmet süresi 10 ay olarak öngörülüyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 17 AĞUSTOS

Danışmanlık hizmeti için talep almaya başlayan Müdürlük, 17 Ağustos 2018 tarihi saat 11’e kadar başvuru yapılabileceğini duyurdu. Başvurular Müdürlüğün Ankara’daki Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 06490, Bahçelievler adresine şahsen yada [email protected] mail adresi üzerinden yapılabilecek. Başvuru yapacak olan istekli şirketlerin işin gerektirdiği deneyim ve çalışan kapasitesine sahip olması gerekiyor.

Enerji Günlüğü
Önceki ve Sonraki Haberler