1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Trabzon Arsin OSB enerji nakil hattı yaptıracak

Trabzon Arsin OSB enerji nakil hattı yaptıracak

Enerji Günlüğü - Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, bölge içinde enerji nakil hattı yaptıracak.  Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi...

Trabzon Arsin OSB enerji nakil hattı yaptıracak

Enerji Günlüğü - Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, bölge içinde enerji nakil hattı yaptıracak.  

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği Arsin OSB alanına ait Enerji Nakil Hattı yapım işi için ihale açtı. Söz konusu yapım işi birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek. 

3.9 MİLYON TL KEŞİF BEDELİ

İhale 2 Ağustos 2018 tarihinde saat 10:00’da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası’nda yapılacak. Keşif bedeli 3 milyon 924 bin 250 TL olarak belirlenen ihalede istenen geçici teminat tutarı 274 bin 697,50 TL. 

30 KASIM’A KADAR BİTECEK

İhalenin sonuçlanmasından itibaren en geç beş gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İhaleyi üstlenecek isteklinin söz konusu işi 30 Kasım 2018 tarihine kadar tamamlaması gerekiyor. İsteklilerde, ihaleye konu işin en az yüzde 80’i oranında bir işi tamamlamış olmaları şartı aranıyor.

YÜZDE 20 BANKA TEMİNATI 

İsteklilerden, keşif bedelinin en az yüzde 20’si oranında, bankalar nezdindeki kullanılmamış nakit kredisini ve aynı oranda kullanılmamış teminat kredisini gösterir, ilk ilan tarihinden sonra bankalardan alınacak belge isteniyor. 

SADECE YERLİLERE AÇIK 

Sadece yerli isteklilere açık ihaleye katılacak isteklilerin gerçek veya tüzel kişi olması zorunlu. Ortak Girişim (iş ortaklığı veya konsorsiyum) teklifleri kabul edilmeyecek. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler