1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerya Genel Müdürü Arda Beştaş oldu

Enerya Genel Müdürü Arda Beştaş oldu

Enerji Günlüğü – Aslan Uzun’un STFA Yatırım Holding CEO’luğuna atanmasının ardından boşalan Enerya Genel Müdürlüğü görevini Arda Beştaş...

Enerya Genel Müdürü Arda Beştaş oldu

Enerji Günlüğü – Aslan Uzun’un STFA Yatırım Holding CEO’luğuna atanmasının ardından boşalan Enerya Genel Müdürlüğü görevini Arda Beştaş devraldı.

Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun’un STFA Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) görevinin açıklanmasının ardından Enerya Genel Müdürlüğü görevi için Enerya’nın büyümesinde ve kurumsallaşmasında önemli bir rol oynayan Arda Beştaş ismi açıklandı. 

2008 yılından itibaren Enerya’da Pazarlama, Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Arda Beştaş, 31 Temmuz 2018 tarihi itibariyle Enerya Genel Müdürü görevini üstlenecek. 

ARDA BEŞTAŞ KİMDİR?

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde, yüksek lisansını Southbank University London'da Uluslararası İş Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. Global Yatırım Holding ve Anadolu Grubu’nda çeşitli pozisyonlarda rol alan Arda Beştaş, Enerya’ya katılmadan önce son olarak John's Coffee'de "Genel Müdür" ünvanı ile görev yaptı. 

Önceki ve Sonraki Haberler