1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SSM, elektrik elektronik mühendisi alacak

SSM, elektrik elektronik mühendisi alacak

Enerji Günlüğü - Savunma Sanayii Müsteşarlığı 7 adet elektrik elektronik mühendisi veya elektronik ve haberleşme mühendisi alacak. Savunma...

SSM, elektrik elektronik mühendisi alacak

Enerji Günlüğü - Savunma Sanayii Müsteşarlığı 7 adet elektrik elektronik mühendisi veya elektronik ve haberleşme mühendisi alacak. 

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 7 adet sözleşmeli Elektrik Elektronik Mühendisi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisi alacağını duyurdu. 

Buna göre, adayların KPSS P1 puan türünden en az 70 puan ve YDS'den ise C seviyesinde en az 70 puan almaları veya uluslararası geçerliliği olup, dil yeterliliği bakımından YDS seviyesine denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen başka bir puana sahip olmaları gerekiyor. 

Adaylar başvurularını 3 Eylül – 18 Eylül 2018 tarihleri arasında Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, son başvuru tarihi olan 18 Eylül 2018, Salı günü mesai bitimine kadar (saat 18:00) sisteme yükleyecekler. Adaylar detaylı bilgiye müsteşarlığın web sitesinden ulaşabilecekler. 

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler