1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İkitelli Şehir Hastanesi’nin elektrik işlerini Arma Elektropanç yapacak

İkitelli Şehir Hastanesi’nin elektrik işlerini Arma Elektropanç yapacak

Enerji Günlüğü – İstanbul Başakşehir’de yapılacak olan İkitelli Şehir Hastanesi’nin ikinci kısım elektrik taahhüt işlerini Arma Elektropanç...

İkitelli Şehir Hastanesi’nin elektrik işlerini Arma Elektropanç yapacak

Enerji Günlüğü – İstanbul Başakşehir’de yapılacak olan İkitelli Şehir Hastanesi’nin ikinci kısım elektrik taahhüt işlerini Arma Elektropanç yapacak.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu-Özel Sektör İşbirliği ile İstanbul Başakşehir’de yapılacak olan İkitelli Şehir Hastanesi’nin ikinci kısım elektrik taahhüt işlerini Arma Elektropanç yapacak.

Şirket tarafından Kamuyu Aydıntlatma Platformu’nda yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu-Özel İşbirliği modeli ile İstanbul ili, Başakşehir ilçesinde yapılmakta olan İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi Projesi yapım yüklenicisi RMİ Rönesans Medikal Taahhüt İnşaat A.Ş. ile yapılan görüşmeler sonucunda, İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi'nin 2. Kısım Elektrik Taahhüt İşleri için KDV hariç 51.971.874,61 TL + 10.660.754,05 USD karşılığında sözleşme imzalanmıştır. AE Arma-Elektropanç, üç ana bölümden oluşan projenin 278 bin m2'lik MH-A blok kısmından sorumlu olacak.  Yaklaşık 1 milyon m2 kapalı alanda 2682 yatak kapasitesine sahip projenin 2020 yılında tamamlanması planlanmaktadır.”

Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler