1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Peker: Özbekistan, Aksa için önemli bir pazar

Peker: Özbekistan, Aksa için önemli bir pazar

Enerji Günlüğü – Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Özbekistan’ın Aksa için önemli bir Pazar olduğunu vurguladı.Aksa, Özbekistan’da düzenlenen...

Peker: Özbekistan, Aksa için önemli bir pazar

Enerji Günlüğü – Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Özbekistan’ın Aksa için önemli bir Pazar olduğunu vurguladı.

Aksa, Özbekistan’da düzenlenen Özbekistan Power fuarına katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Özbekistan’ın enerji ihtiyacının giderek arttığını ve Aksa için önemli bir Pazar haline geldiğini söyledi. Aksa Jeneratör standını Özbekistan Başbakan Yardımcısı Otajonov Nodir Sobirovich de ziyaret etti.

Farklı kıtalarda organize edilen fuarlara katılarak pek çok sektör temsilcisiyle bir araya gelme imkânı bulduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Orta Asya’nın incisi Özbekistan gelişmekte olan bir ülke. Sanayileşmeyle birlikte Özbekistan’da artan enerji ihtiyacına paralel olarak yatırımlar da arttı. 10 yılı aşkın süredir Özbekistan’la çalışıyoruz. Bir Türk firması olarak Orta Asya'nın kalbinde, doğuyla batının, kuzeyle güneyin buluştuğu Özbekistan'daki bu fuarda bayrağımızın dalgalandığını görmek bizim için büyük gurur” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler