1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. 6 şirkete elektrik üretim lisansı verildi

6 şirkete elektrik üretim lisansı verildi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, dördü hidroelektrik santrali, ikisi biyokütle santrali olmak üzere yeni elektrik üretim lisansı...

6 şirkete elektrik üretim lisansı verildi

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, dördü hidroelektrik santrali, ikisi biyokütle santrali olmak üzere yeni elektrik üretim lisansı verdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından, Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği çerçevesinde 6 şirkete elektrik üretim lisansı verildi.

Buna göre, kare Biyokütle Enerji Üretim Anonim Şirketi’nin Düzce Biyokütle Enerji Üretim Tesisi için 49 yıl üretim lisansı verildi. ITC Alanya Enerji Üretim Katı Atık Jeotermal Kaynaklar Petrol ve Doğalgaz Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret AŞ’nin ITC Alanya Enerji Üretim Tesisi için 30 yıl süreyle üretim lisansı verildi.

Bükor Elektrik Üretim AŞ’nin Gümüşören Barajı ve Hidroelektrik Santrali için, Selge Enerji Üretim ve Tic. AŞ’nin Akçay Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için, Tuyat Elektrik Üretim AŞ’nin Göksu Barajı ve Hidroelektrik Santrali için ve Aria Teknolojik Yatırımlar AŞ’nin Manyas Hidroelektrik Santrali için 49 yıl süreli üretim lisansı verildi.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler