1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Biyoenerji Derneği Tanay Sıdkı Uyar ile yola devam dedi

Biyoenerji Derneği Tanay Sıdkı Uyar ile yola devam dedi

Enerji Günlüğü - Biyoenerji Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Tanay Sıdkı Uyar yeniden seçildi.Biyoenerji Derneği’nin, Aralık ayında gerçekleştirilen...

Biyoenerji Derneği Tanay Sıdkı Uyar ile yola devam dedi

Enerji Günlüğü - Biyoenerji Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Tanay Sıdkı Uyar yeniden seçildi.

Biyoenerji Derneği’nin, Aralık ayında gerçekleştirilen genel kurul toplantısında belirlenen yeni yönetim kurulu, görev dağılımını yaptı. Dernek Başkanlığı’na Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar yeniden seçilirken, Sedat Akar ikinci başkanlığı, Remzi Uğur Genel Sekreterliği, Mehmet Ali Nalçacıoğlu Saymanlık görevini üstlendi.

2014 yılında kurulan Biyoenerji Derneği, tarım ve hayvancılık atıkları, endüstriyel orman atıkları, evsel atıklar ve benzeri diğer biyokütle ürünlerinin doğaya ve ekosisteme yeniden geri kazanımının sağlanabilmesi amacıyla biyogaz tesisi, yakma, piroliz, gazlaştırma, kompost vb tesisler kurmak sureti ile yenilenebilir ve  yenileşimci çevre teknolojileri alanınında çalışan kişi ve kuruluşları bir araya getiriyor.

Organik atıkların kullanılan farklı teknolojilerle enerji potansiyellerini kullanabilmeyi amaçlakamka birlikte Biyoenerji Derneği, asıl ve en önemli hedef olarak atık geri dönüşümü ve sürdürülebilir çevre kavramlarını geleceğe taşımayı önüne koymuş durumda. Biyoenerji Derneğinin 13 Aralık 2017 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda gelecek üç yıl için seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri şöyle:

 

Yönetim Kurulu

Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar (Başkan)

Sedat Akar (2.Başkan)

Remzi Uğur (Genel Sekreter)

Mehmet Ali Nalçacıoğlu (Sayman)

Halil Tolga İlçin

Erhan Çakar

Murat Gökçe

Adrian Caduff

Ozan Öztürker

Ali Kındap

Denetim Kurulu

Ömer Faruk Aygün

Murat İğcioğlu

Muhammet Saraç

Efe Gökdoğan

Azmi Bakdur

Güray Uzunlu

Önceki ve Sonraki Haberler