1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ELDER iş sağlığı ve güvenliğini masaya yatıracak

ELDER iş sağlığı ve güvenliğini masaya yatıracak

Enerji Günlüğü - Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) “Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi”nin ikincisini 15-17...

ELDER iş sağlığı ve güvenliğini masaya yatıracak

Enerji Günlüğü - Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) “Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi”nin ikincisini 15-17 Şubat’ta Antalya’da düzenleyecek.

ELDER, derneğe üye elektrik dağıtım şirketlerinin daha verimli ve sürdürülebilir çalışmalar hayata geçirmesi, çalışanlarına daha güvenli çalışma standartları sağlaması ve abonelerine daha kaliteli hizmet sunması yönündeki faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Çok tehlikeli meslek” grubunda bulunan elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konusundaki farkındalığı artırmak ve bu alandaki en son gelişmeleri masaya yatırmak üzere bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘ELDER Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi’nin 15-17 Şubat’ta Antalya’da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kongre kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Abdullah Tancan, ELDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan, TES-İŞ Başkanı Mustafa Şahin, TEİAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay ve TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu açılış konuşması yapacak. Ayrıca, kamu ve elektrik dağıtım şirketlerinden üst düzey yöneticiler, akademisyenler, ulusal ve uluslararası kuruluşlardan sektör profesyonelleri ile iş sağlığı ve güvenliği alanında uzman isimleri de Kongre’ye katılacak.

 
Önceki ve Sonraki Haberler