1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Schneider Electric Türkiye’de atama

Schneider Electric Türkiye’de atama

Enerji Günlüğü - Schneider Electric Türkiye, İran ve Orta Asya Endüstri İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine Esin Gül atandı.Schneider...

Schneider Electric Türkiye’de atama

Enerji Günlüğü - Schneider Electric Türkiye, İran ve Orta Asya Endüstri İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine Esin Gül atandı.

Schneider Electric; Türkiye, İran ve Orta Asya Endüstri İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine Esin Gül’ün atandığını duyurdu. Yeni görevi doğrultusunda Gül, makine ve proses otomasyonu çözümlerinin tüm satış ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Gül, 2007 yılında Ürün Müdürü olarak Schneider Electric’e katıldı ve ardından Makine İmalatçıları Satış Müdürü görevi ile kariyerine devam etti. 2016 yılında ise Orta Doğu Bölgesi Sistem İntegratörleri Proses Otomasyonu Satış Direktörü olarak atandı. Gül, bu görevinde Türkiye, BAE, Pakistan, Suudi Arabistan başta olmak üzere birçok Körfez Bölgesi ülkesinde önemli projelerin satış faaliyetlerinde bulundu.

Gül, 1998 yılında makine mühendisliği alanındaki eğitimini ve 2002 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi MBA programını tamamladı. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler