1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İhale tarihi değişikliği

İhale tarihi değişikliği

Enerji Günlüğü - Ambarlı Dolum Tesisleri'ndeki doğalgaz transformatör izolasyon yağı temini ve değişimi işi ihalesi 25 Ocak 2018 tarihine ertelendi.Elektrik...

İhale tarihi değişikliği

Enerji Günlüğü - Ambarlı Dolum Tesisleri'ndeki doğalgaz transformatör izolasyon yağı temini ve değişimi işi ihalesi 25 Ocak 2018 tarihine ertelendi.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) İstanbul Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali (A) İşletme Müdürlüğü, Ambarlı Dolum Tesisleri'nde yapılacak açık ihale usulü ile 3 adet transformatörün izolasyon yağı temini ve değişimi işi ihalesine ilişkin değişiklik yapıldığını duyurdu.

Buna göre ihalenin tarihi 9 Ocak 2018 yerine 25 Ocak 2018 olarak değiştirildi. Söz konusu ihaleyle ilgili sözleşmenin imzalandığı tarihte işe başlanacak olup, işin süresi yağların temini, santral sahasına nakledilmesi ve yağ değişimi için gerekli malzemelerin tedariki için 45 gün, yağ değişimi, tretman, değişim sonrası testler ve devreye alma hazırlıkları için her bir trafoya ayrı olmak üzere 7 gün olarak belirlendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler