1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Erzurum’da 3 jeotermal arama sahası ruhsatlandırılacak

Erzurum’da 3 jeotermal arama sahası ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Erzurum’un Pasinler, Yakutiye ve Olur ilçelerindeki üç jeotermal kaynak arama sahası ihaleyle ruhsatlandırılacak. Erzurum Valiliği...

Erzurum’da 3 jeotermal arama sahası ruhsatlandırılacak

Enerji Günlüğü - Erzurum’un Pasinler, Yakutiye ve Olur ilçelerindeki üç jeotermal kaynak arama sahası ihaleyle ruhsatlandırılacak. 

Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, il sınırları içerisinde Pasinler, Yakutiye ve Olur ilçeleri Övenler ve Ilıkaynak mahallelerinde yer alan üç jeotermal kaynak arama sahasının ruhsatlandırılması için ihale açıldı. Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihaleler, 14.12.2017 Perşembe günü saat 10:00’da Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. 

3660,08 hektarlık Pasinler ilçesi Övenler Mahallesindeki saha için muhammen bedel 100 bin ve geçici teminat tutarı 3 bin lira; Yakutiye ilçesindeki 1010,83 hektarlık alan için muhammen bedel 100 bin ve geçici teminat tutarı 3 bin lira ve 0,59 hektarlık Olur ilçesi Ilıkaynak mahallesindeki saha için de muhammen bedel 70 bin ve geçici teminat tutarı 2 bin 100 lira olarak belirlendi.

İhale şartnameleri Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’nden ücretsiz alınabilecek.

 
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler