1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. HepsiJET’den elektrikli araçlarla kargo dağıtımı

HepsiJET’den elektrikli araçlarla kargo dağıtımı

HepsiJET, iklim hedefleri kapsamında 24 adet elektrikli aracı filosuna kattı. Araçlar İstanbul, Antalya,Muğla, İzmir, Ankara'da teslimata başladı.

HepsiJET’den elektrikli araçlarla kargo dağıtımı

Enerji Günlüğü - HepsiJET, lojistik alanında çevreci bir adım atarak filosuna kattığı 21 adet elektrikli araçla kargo dağıtımına başladığını açıkladı. “Doğayı Koruyan Teslimat” için yola çıkan HepsiJet, %100 yerli üretim elektrikli araçlarla karbon emisyonlarının azaltılmasına önemli katkı sağlayacak.

Şirketten yapılan açıklamada, “Karbon emisyonunu azaltacak, çevre dostu taşımacılık sunacak, teslimata ve dünyaya iyi gelecek 24 adet elektrikli aracı filomuza katmanın heyecanını yaşıyoruz! "Doğa dostu teslimat” araçlarımız, İstanbul, Antalya,Muğla, İzmir, Ankara'da teslimata başladı” denildi.

%100 yerli üretim olan “Musoshi” isimli elektrikli araçlar, hem maliyetlerde hem karbon emisyonunda tasarruf sağlıyor. Toplamda 3 bin 500 araçlık bir dağıtım ağına sahip olan HepsiJET, filosundaki elektrikli araç sayısını yıl sonuna kadar 50’ye çıkarmayı hedefliyor.