1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Haliç Üniversitesi elektrik uzmanı öğretim görevlisi alacak

Haliç Üniversitesi elektrik uzmanı öğretim görevlisi alacak

Haliç Üniversitesi, Meslek Yüksekokulunda görev vereceği elektrik uzmanı bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak.

Haliç Üniversitesi elektrik uzmanı öğretim görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Haliç Üniversitesi, Meslek Yüksekokuluna bağlı Elektrik Programında görevlendireceği bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak.

Haliç Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokuluna bağlı Elektrik Programında görevlendireceği bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların Mühendislik, Teknoloji ve Teknik Eğitim Fakültelerinin Elektrik, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Öğretmenliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Öğretmenliği, Elektronik Öğretmenliği, Elektronik, Mekatronik Öğretmenliği alanlarının birinden Kontrol, Haberleşme, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve alanında tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 29 Eylül 2024 günü mesai sonuna kadar Haliç Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen yapılacak.