1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Eşarj’da 100. yıl şerefine elektrik üç gün bedava

Eşarj’da 100. yıl şerefine elektrik üç gün bedava

Enerjisa Enerji’ye ait elektrikli araçlar şarj ağı işletmecisi Eşarj, Cumhuriyetin 100. yılına özel üç gün boyunca tüm istasyonlarında ücretsiz şarjlanma hizmeti veriyor.

Eşarj’da 100. yıl şerefine elektrik üç gün bedava

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin lider dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji’nin iştiraki Eşarj, Cumhuriyetin 100. Yıldönümü münasebetiyle, elektrikli araç kullanıcılarına bir jest yaptı.

Türkiye’nin ilk ve en fazla hızlı şarj istasyonuna sahip şarj ağı operatörü konumundaki Eşarj, elektrikli araç sahibi Eşarj kullanıcılarına Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak hazırlanan kampanya ile beraber tüm istasyonlarında ücretsiz şarjlanma imkânı sağlıyor.

ELEKTRİKLİ ARAÇLARA ÜÇ GÜN ÜCRETSİZ ENERJİ

Eşarj müşterlierine duyurduğu bir kampanya ile 29-30-31 Ekim tarihlerinde istasyon ayırt etmeksizin tüm lokasyonlarında şarjlanma hizmetini tamamen ücretsiz olarak sunuyor. Ücretsiz şarj hizmetinden yararlanacak elektrikli araç sahipleri de böylece yenilenebilir enerji ile sürdürülebilir ulaşım ve karbon emisyonlarını azaltmaya da katkıda bulunuyor.

baris-altinay-esarj-genel-muduru.jpegCUMHURRİYETİN KAZANIMI TEKNOLOJİ ŞİRKETİ

Eşarj Genel Müdürü Barış Altınay, şarjlanma teknolojisindeki küresel yenilikler ile sektörü tanıştırmaya ve yenilenebilir enerji dönüşümüne katkı sunmaya devam ederken bir yandan da karbon emisyonunu azaltan elektrikli araç kullanıcılarına en iyi müşteri deneyimini sunmaya gayret gösterdiklerini belirtti. Cumhuriyetin 100. Yılında Eşarj müşterilerine bir sürpriz yapmak istediklerini belirten Altınay “Eşarj olarak, Cumhuriyet yolunda hiç durmadan ilerliyor ve Cumhuriyetimizin 100. yılına şahitlik etmenin gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yaşında bu özel günü kutlamak ve tüm müşterilerimize kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak amacıyla özel bir kampanya başlattık. 3 gün boyunca tüm Eşarj istasyonlarını müşterilerimize ücretsiz olarak sunuyoruz. Tüm elektrikli araç kullanıcılarını Eşarj istasyonlarına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“İLKLERİN ŞARJ OPERATÖRÜ”

Elektrikli araçların karbon emisyonlarını azaltmada tam potansiyellerine ulaşmaları için çalışan Türkiye’nin ilk şarj operatörü olan Eşarj, yenilebilir enerji sertifikası alan ilk şarj operatörü (IREC, YEK-G), ilk DC şarj istasyonu ve elektrikli araç markaları ile anlaşmalı ilk şarj operatörü unvanına sahip.

ENERJİSA ENERJİ HAKKINDA

Enerjisa Enerji, ana iş kolları olan elektrik dağıtım ve perakende satış alanlarında Türkiye’nin yüzde 25’ine hizmet sunuyor. Sektörün en büyük oyuncusu konumundaki Enerjisa Enerji, 14 ilde 10.6 milyon müşteriye ulaşarak 22 milyonu aşkın kullanıcıya elektrik dağıtım hizmeti sağlıyor. Enerjisa Enerji, İşimin Enerjisi markasıyla müşterilerine, yenilenebilir enerji, verimlilik ve yeşil enerji çözümleri sunarken; çoğunluk hissesine sahip olduğu Eşarj ile Türkiye’nin ilk ve en hızlı şarj istasyonu ağını da işletiyor. Ana sermayedarları Sabancı Holding ve E.ON olan Enerjisa Enerji’nin yüzde 20 hissesi halka açık olup Borsa İstanbul’da işlem görüyor.

EŞARJ: 800 İSTASYON, 1400 SOKET

Enerjisa Enerji’nin sermayesinin tamamına sahip olduğu Enerjisa Müşteri Çözümleri AŞ’nin tamamına sahip olduğu Eşarj Elektrikli Araçlar Şarj Sistemleri AŞ (Eşarj) Türkiye’nin ilk ve en hızlı şarj istasyonu operatörü unvanına sahip. Şirket Ekim 2023 sonu itibarıyla 800 adedin üstünde istasyon, 1.400’ün üzerinde soket ve 50 MWh’in üzerinde kurulu güç ile elektrikli araç istasyon ağı yönetiyor.

İlgili Haberler