1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Düzce Üniversitesi enerji uzmanı 2 doktor ve bir doçent alacak

Düzce Üniversitesi enerji uzmanı 2 doktor ve bir doçent alacak

Düzce Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı 2 doktor ve bir enerji doçentini işe almak istiyor.

Düzce Üniversitesi enerji uzmanı 2 doktor ve bir doçent alacak

Enerji Günlüğü - Düzce Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı 2 doktor ve enerji uzmanı bir doçenti öğretim üyesi olarak istihdam edecek. 

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında görev vereceği doktor unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Kadrolardan biri için Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında doktora yapmış olma ve ilgili alanda çalışmış olma şartları aranıyor. 

Diğer kadroya başvuracak olanların ise Elektrik Tesisleri alanında doktora yapmış olmaları ve ilgili alanda çalışmış olmaları gerekiyor. 

Düzce Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalı için de doçent unvanlı bir öğretim üyesi alacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların batarya termal kontrol, hidrojen ve nano akışkan alanlarında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 12 Ağustos 2024 günü gece yarısına kadar, Düzce Üniversitesine ait web sitesinde yer alan Akademik İlan Başvuru Sistemi üzerinden, çevrimiçi olarak yapılacak.