1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. DEÜ madencilik uzmanı 2 hoca arıyor

DEÜ madencilik uzmanı 2 hoca arıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi, bir madencilik profesörü ile bir madencilik doktorunu işe almak istiyor.

DEÜ madencilik uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - Dokuz Eylül Üniversitesi, Maden Mühendisliği alanında görevlendireceği bir madencilik profesörü ile maden işletmesi alanında uzman bir doktoru işe alacak. 

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği Bölümüne bağlı Maden Mekanizasyonu ve Teknolojisi Anabilim Dalında görev vermek üzere profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını matematik alanında almış olmaları ve Maden Mühendisliği alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, aynı bölüme bağlı Maden İşletmesi Anabilim Dalında görevlendirmek üzere doktor unvanlı bir kişiyi de öğretim üyesi olarak istihdam edecek. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanların doktorasını Maden İşletmesi alanında yapmış olmaları ve patlatmalı kazının çevresel etkileri alanında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 03 Eylül 2024 günü mesai süresi bitimine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik Başvuru Sistemi (DEABS) üzerinden elektronik ortamda yapılacak ve başvuru evrakı başvuru süresi bitimine kadar Üniversiteye elden veya posta yoluyla teslim edilecek. 

Profesör kadrosuna başvuranlar evrak teslimatını Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne; doktor kadrosuna başvuranlar ise Mühendislik Fakültesi Dekanlığına yapacaklar.