1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. CW Enerji, Şanlıurfa’da firma çatısına GES kurdu

CW Enerji, Şanlıurfa’da firma çatısına GES kurdu

CW Enerji, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına 7114,43 kWp gücünde güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı. 

CW Enerji, Şanlıurfa’da firma çatısına GES kurdu

Enerji Günlüğü - Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına 7114,43 kWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamlayan CW Enerji, daha sürdürülebilir bir geleceğin inşa edilmesine bir kez daha katkıda bulundu. Güneş enerji santrali ile firma yılda yaklaşık 692 adet ağacın atmosferden uzaklaştırdığı miktara eşit olan 4.587.100 kg karbondioksit salımını önleyecek.

“FİRMALARI GES İLE DONATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Proje hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, Türkiye’nin dört bir yanında güneş enerjisi projelerini hayata geçirdiklerini ve bu doğrultuda Şanlıurfa’da faaliyet gösteren bir firma ile de anlaşma yaptıklarını kaydetti. Yılmaz, “GES ile firma hem çevre dostu enerji üretimine katkı sağlayacak hem de enerji maliyetlerinde önemli ölçüde tasarruf elde edecek” diye konuştu. Yılmaz, firmaları GES ile donatmayı sürdüreceklerini belirterek, gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre bırakılması için çalışmaya ve değer üretmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.