1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. CW Enerji Amerika’ya yöneldi

CW Enerji Amerika’ya yöneldi

ABD'nin Miami şehrinde düzenlenen The Energy Expo’de ürünlerini sergileyen CW Enerji, 27-29 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’daki Inter Solar South America’da da yerini alacak.

CW Enerji Amerika’ya yöneldi

Enerji Günlüğü - Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen güneş enerjisi çözümleri aktörü CW Enerji, pazar çeşitliliği için çeşitli uluslararası fuarlarda boy göstermeye devam ediyor.

Firma, ilk olarak 21-22 Ağustos 2024 tarihleri arasında Miami Macc Convention Center’de düzenlenen The Energy Expo da yerini aldı.

Şirket 27-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında Brezilya Expo Center Norte Sao Paulo’da gerçekleştirilecek Inter Solar South America’ya da katılacak.

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, sektörleri ile ilgili hemen her etkinlikte aktif olarak yer almaya devam ettiklerini söyledi.

21-22 Ağustos 2024 tarihleri arasında ABD’nin Miami şehrinde Macc Convention Center’de düzenlenen The Energy Expo’da 237 nolu stantta yerlerini alarak ürün ve çözümlerini sergilediklerini anlattı.

Sarvan, “27-29 Ağustos tarihleri arasında da Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde Expo Center Norte’de gerçekleştirilecek Inter Solar South America’da G4-149 nolu stantta olacağız” dedi.

Katıldıkları etkinliklerde dünyanın birçok farklı ülkesinden ziyaretçilerle bir araya geldiklerini hatırlatan Tarık Sarvan, “Fuarlarda yerli ve milli olan güneş panellerimizi sergiledik, sergileyeceğiz. CW Enerji olarak, Türkiye’de üretilen ürünlerin dünya pazarında yer alabileceğini göstereceğiz. Fuarlar aracılığıyla küresel ölçekte bağlantılar kurma ve yeni pazarlar oluşturma hedefindeyiz” diye konuştu.