1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. CW Enerji, 5 milyon dolarlık lityum batarya için anlaştı

CW Enerji, 5 milyon dolarlık lityum batarya için anlaştı

CW Enerji, lityum batarya ürününün satış ve servis hizmetine ilişkin olarak bir şirket ile KDV hariç 5 milyon dolar tutarında bir anlaşma imzaladı.

CW Enerji, 5 milyon dolarlık lityum batarya için anlaştı

Enerji Günlüğü - CW Enerji, lityum batarya ürünleri için yeni bir anlaşmaya imza attı. Firma lityum batarya ürününün satış ve servis hizmetine ilişkin olarak yurt içinde yerleşik ve Türkiye genelinde satış noktaları bulunan bir şirket ile KDV Hariç 5.000.000 Dolar tutarında çerçeve niteliğinde satış sözleşmesi imzaladı.

Sözleşme kapsamında lityum batarya ürünlerinin teslimatının 2.500.000 Dolarlık kısmının 1 Haziran 2025 tarihine kadar; kalan 2.500.000 Dolarlık kısmının da 31 Aralık 2025 tarihine kadar tamamlanması öngörülüyor.

“VERİMLİLİK ESASLI ÜRÜNLER GELİŞTİRMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, 2023 Mayıs ayı itibarıyla seri üretimine başladıkları lityum batarya ürününün satış ve servis hizmetine ilişkin yeni bir sözleşmeye imza attıklarını belirterek, her zaman ülke ekonomisi için üretmeye ve çok çalışmaya devam edeceklerini ve verimlilik esaslı ürünler geliştirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.