1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. BAU enerji uzmanı 2 doktor alacak

BAU enerji uzmanı 2 doktor alacak

Bahçeşehir Üniversitesi, enerji uzmanı 2 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

BAU enerji uzmanı 2 doktor alacak

Enerji Günlüğü - Bahçeşehir Üniversitesi, enerji alanında uzmanlaşmış, doktor unvanlı 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde görevlendirmek üzere 2 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

2 doktor öğretim üyesi kadrosundan biri Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında görev alacak. Bu kadroya başvuracak adayların YDS’den en az 85 puan almış olmaları ve Elektrik-Elektronik/Elektronik mühendisliği alanında doktora yapmış olmaları; ayrıca Elektrik Enerjisi ve Güç Sistemleri; Güç Elektroniği ve Elektrik Tesisleri alanlarında yayınlar yapmış olmaları gerekiyor.

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalı için hazırlanan kadroya başvuracak olanların ise yine YDS’den en az 85 puan almış olmaları; enerji ile ilgili bir alanda doktora derecesine sahip olmaları ve ayrıca yakıtlar, yanma, yenilenebilir enerji kaynakları ve hidrojen enerjisi konularında akademik çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor.

Başvurular en geç 01 Temmuz 2024 günü mesai sonuna kadar Bahçeşehir Üniversitesi, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, Yıldız Mahallesi, Çırağan Caddesi, No: 4, Beşiktaş, İstanbul adresine şahsen ya da kurye ile yapılacak.