1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Batman Üniversitesi bir maden ve bir enerji hocası alacak

Batman Üniversitesi bir maden ve bir enerji hocası alacak

Batman Üniversitesi, biri enerji diğeri maden uzmanı iki öğretim görevlisi alacak.

Batman Üniversitesi bir maden ve bir enerji hocası alacak

Enerji Günlüğü - Batman Üniversitesi; biri enerji diğeri madencilik uzmanı iki kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Batman Üniversitesi Rektörlüğü, Rektörlüğe bağlı Enerji Koordinatörlüğü, Uygulamalı Birim bünyesinde görevlendirmek üzere bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların ALES sayısal puan türünden en az 70 puan, YDS’den ise en az 50 puan almış olmaları; Enerji Sistemleri Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO), Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümüne bağlı Sondaj Teknolojisi Programında ders vermekle görevlendireceği bir kişiyi de yine öğretim görevlisi unvanıyla işe alacak. 

Teknik Bilimler MYO’daki kadroya başvuracak olanların ALES sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları; Jeoloji Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği veya Maden Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve bu anabilim dallarının birinde tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 24 Ekim 2024 günü mesai bitimine kadar, şahsen ya da postayla yapılacak. Enerji Koordinatörlüğündeki kadroya başvuracak olanlar Batman Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına; Teknik Bilimler MYO’daki kadroya başvuracak olanlar ise Teknik Bilimler MYO Müdürlüğüne başvuracaklar.