1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Batman Üniversitesi bir enerji profesörü ve 2 doçent alacak

Batman Üniversitesi bir enerji profesörü ve 2 doçent alacak

Batman Üniversitesi, bir enerji profesörü ile 2 enerji doçentini öğretim üyesi kadrosuna almak istiyor.

Batman Üniversitesi bir enerji profesörü ve 2 doçent alacak

Enerji Günlüğü - Batman Üniversitesi, bir alternatif enerji profesörü, bir elektrik tesisleri doçenti ve bir petrol işletme doçentini öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Batman Üniversitesi Rektörlüğü, Beşiri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu (MYO) Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Programında görevlendirmek üzere profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Fizik alanlarının birinde doçent unvanı almış olmaları ve enerji konusunda çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor.

Üniversite, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim dalında çalıştıracağı doçent unvanlı bir öğretim üyesi de alacak.

Doçent kadrosuna başvuracak olanların, doçent unvanını Elektrik Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bilim alanında almış olmaları ve yenilenebilir enerji sistemleri ve akıllı elektrik şebekeleri konularında çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Aynı fakültede Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümüne bağlı Petrol İşletme Anabilim Dalı için de İngilizce ders verebilecek bir doçent öğretim üyesi alınacak. 

Petrol İşletme Anabilim Dalında görev almak isteyenlerin doçent unvanını Petrol Mühendisliği veya Maden Mühendisliği bilim alanlarının birinde almış olmaları; petrol ve doğalgaz konularında çalışmalar yapmış olmaları ve İngilizce dilinde ders verme yeterliliğine sahip olmaları gerekiyor.