1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Başkent Üniversitesi enerji dönüşümü uzmanı profesör arıyor

Başkent Üniversitesi enerji dönüşümü uzmanı profesör arıyor

Başkent Üniversitesi, İngilizce ders verdireceği enerji dönüşümü alanında uzman bir profesörü işe alacak.

Başkent Üniversitesi enerji dönüşümü uzmanı profesör arıyor

Enerji Günlüğü - Başkent Üniversitesi, İngilizce ders vermekle görevlendireceği enerji dönüşümü alanında uzman bir profesörü işe alacak. 

Başkent Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesine bağlı İngilizce Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde görevlendirmek üzere, profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doktora derecesini Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında; doçent unvanını ise elektrik makinaları ve enerji dönüşümü alanında almış olmaları gerekiyor. Başvurmak isteyenlerde ayrıca, belgelendirmek kaydıyla bir yükseköğretim kurumunda en az 5 yıl boyunca ders vermiş olma ve bu alanda akademik çalışmalar veya yayınlar yapmış olma şartları aranacak. Adaylar yabancı dil konusunda ise İngilizcenin anadilleri olduğunu ya da anadil seviyesinde İngilizce bilgisini haiz olduklarını kanıtlamaları; ya da YDS’den en az 85 puan almış olmaları gerekecek. 

Başvurular en geç 25 Ağustos 2023 günü saat 17.00’ye kadar Başkent Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Dekanlığına şahsen yapılacak.