1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. AZKarbon’dan ev tipi rüzgar türbini

AZKarbon’dan ev tipi rüzgar türbini

Rüzgâr türbinlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan AZKarbon,  evlerde temiz enerji kullanımı için “Ev Tipi Rüzgâr Türbini” kurulum hizmeti veriyor.

AZKarbon’dan ev tipi rüzgar türbini

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin ilk dijital sürdürülebilirlik platformu AZKarbon, rüzgâr türbinleri ile ilgili geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. “Ev Tipi Rüzgâr Türbini” kurulum hizmetiyle de evlerde temiz enerji kullanımını teşvik ediyor. Platform, Evlere “Akıllı Ev Sistemleri” de kuruyor.

YEŞİL DÖNÜŞÜME KATILIM DAVETİ

AZKarbon Şirket Direktörü Orçun Ersayın, rüzgâr türbinlerinin rüzgâr enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren güçlü ve verimli cihazlar olduğunu belirterek, “Müşterilerimize farklı kapasite ve performanslarda rüzgâr türbini modelleri sunuyoruz.  Ürün yelpazemizde hem küçük ölçekli, bireysel kullanım için uygun rüzgâr türbinleri hem de büyük ölçekli, endüstriyel uygulamalar için ideal olan modeller bulunuyor. Uzman iş ortaklarımız, müşterilerimizin evlerinin konumuna ve enerji tüketim alışkanlıklarına göre en uygun rüzgâr türbini çözümünü belirlemek ve kurulum sürecinde onlara rehberlik etmek için hazır. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli olarak kendimizi geliştiriyor ve yenilikçi çözümler sunuyoruz. Temiz enerjiye geçişlerini desteklemek ve çevre dostu bir yaşam tarzına katkıda için vatandaşlarımızı yeşil dönüşüme katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

AKILLI EV SİSTEMLERİ

AZKarbon’un diğer önemli bir hizmeti de Akıllı Ev Sistemleri kurulumu. Akıllı Ev Sistemleri, ev içine yerleştirilen sensör ve akıllı cihazların birbiriyle konuşarak önceden tanımlanmış ve konfor artırıcı senaryoların uygulanmasını sağlıyor. Sadece ev sahiplerinin konforunu en üst düzeye çıkarmakla kalmıyor, enerji verimliliği ve güvenliğini de sağlıyor. Kullanıcılar hem ev içinde hem de ev dışında, sisteme dahil edilen bütün cihazları yönetebilir hale geliyor.