1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Aydın-Denizli Otoyolu'nun ilk şarj istasyonu En Yakıt’tan

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ilk şarj istasyonu En Yakıt’tan

Dün açılışı yapılan Aydın-Denizli Otoyolu’na ilk elektrikli araç şarj istasyonu kuruldu. Denizli’nin Sarayköy ilçesi sınırları içindeki istasyon En Yakıt tarafından kuruldu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ilk şarj istasyonu En Yakıt’tan

Enerji Günlüğü - Şarj istasyonu kurulumu şirketi En Yakıt, Aydın-Denizli Otoyolu'nda ilk istasyonunu açtı. Denizli’nin Sarayköy ilçesi mevkiinde bulunan otoyol hizmet tesisinde kurulan şarj istasyonları yolun iki tarafında hizmet verecek.

Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansına sahip En Yakıt, Aydın-Denizli Otoyolu'nun ilk şarj istasyonunu hizmete açtığını açıkladı. Açıklamaya göre, otoyolun 96. kilometresindeki Sarayköy mevkiinde bulunan otoyol hizmet tesisinde kurulan şarj istasyonları yolun iki tarafında da yer alıyor.

“MÜŞTERİLERİMİZİN TERCİH ETTİĞİ LOKASYONLARDA KURULUMLAR ÖNCELİĞİMİZ”

Açıklamada görüşlerine yer verilen, En Yakıt Genel Müdürü Tayfun Şenses, şarj hizmet noktalarını tüketicinin erişemediği noktalara taşıdıklarına dikkat çekerek, En Yakıt olarak Türkiye'nin dört bir yanını, tamamı Yüksek Hızlı (DC) şarj istasyonlarıyla kapsamaya devam edeceklerini ve Edirne'den Cizre'ye, Samsun'dan Antalya'ya elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz hizmet verdiklerini kaydetti.  Şenses “Müşterilerimizin tercih ettiği lokasyonlarda kurulum yapmayı hep öncelikli hale getirdik” ifadesini kullandı.