1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. ASAT, güneş santrali ve şarj istasyonu kuracak 

ASAT, güneş santrali ve şarj istasyonu kuracak 

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü ana binasının çatısına güneş enerji santrali ile otoparkına elektrikli araç şarj istasyonu kurulacak. 

ASAT, güneş santrali ve şarj istasyonu kuracak 

Enerji Günlüğü - Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Güneş Enerjisi Santrali ve elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu işi için ihale açtı. 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre gerçekleştirilecek açık ihale 6 Ağustos 2024 saat 14:30’da gerçekleştirilecek. İhaleye sadece elektronik ortamda, EKAP üzerinden teklif sunulabilecek. 

Fabrikalar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No: 2 Kepez / ANTALYA adresindeki ASAT ana binasının çatısına kurulacak GES’in kurulu gücü 308.55 kWp olacak. İhale kapsamında idarenin göstereceği noktaya bir adet elektrikli araç şarj istasyonu kurulacak. 

Yerli yabancı tüm isteklilere açık ihaleye konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek. Kazanacak isteklinin, ihale konusu işi yer tesliminden itibaren 180 gün içinde tamamlaması gerekiyor. Yer teslimi, yüklenici ile sözleşme imzalanmasını izleyen 15 gün içerisinde yapılacak.