1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ankara ve Zonguldak’ta elektrik dağıtım çalışmaları hızlandı

Ankara ve Zonguldak’ta elektrik dağıtım çalışmaları hızlandı

Başkent EDAŞ, Zonguldak ve Ankara’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü. 

Ankara ve Zonguldak’ta elektrik dağıtım çalışmaları hızlandı

Enerji Günlüğü - Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde elektrik dağıtımı faaliyetleri yürüten Başkent EDAŞ, Ankara’da yılın ilk 6 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde başarılı çalışmalara imza attı.

ANKARA’DA YAPILAN ÇALIŞMALAR

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara’da hizmet verdiği 21.532 trafo ve 67.305 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Ankara’nın ilçelerinde 5.366 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 227 pano ile 54 trafo ve 480 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 3.022 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Ankara’da hizmet verdiği 3 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 180 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 629 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 94 elektrik panosu ile 24 trafo montajı da tamamlandı.

ZONGULDAK’TA YAPILAN ÇALIŞMALAR

Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta hizmet verdiği 3.352 trafo ve 16.686 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. 

Daha aydınlık bir Zonguldak için Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli’de 2.577 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 63 pano ile 40 trafo ve 80 dağıtım merkezi bakımını tamamladı. Ayrıca kentte 359 Km’lik hattın bakımı tamamlandı.

Başkent EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Zonguldak’ta hizmet verdiği 419 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 7 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 155 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 4 elektrik panosu montajı da tamamlandı.

 

İlgili Haberler