1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Anadolu Isuzu'dan tam elektrikli ticari araç: BIG.e

Anadolu Isuzu'dan tam elektrikli ticari araç: BIG.e

Anadolu Isuzu tam elektrikli aracı BIG.e’nin test üretimini başarı ile tamamladığını, bu araçla Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenecek IAA Transportation fuarına katılacağını duyurdu.

Anadolu Isuzu'dan tam elektrikli ticari araç: BIG.e

Enerji Günlüğü - Anadolu Isuzu, geçtiğimiz günlerde tam elektrikli BIG.e aracının test üretimini geçtiğimiz günlerde “başarı ile tamamladığını” duyurdu. Araç son kilometre taşımacılığı yapan firmaların ihtiyacına yönelik olarak pazara sunulacak.

Anadolu Isuzu, yeni aracı BIG.e ile 17-22 Eylül 2024 tarihlerinde Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenecek IAA Transportation Fuarı’nda boy gösterecek.

Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre BIG.e, kamu hizmetlerinden özel sektöre, turizmden fabrika içi kullanımlara kadar çok çeşitli alanlarda kullanılabilecek şekilde tasarlandı.

BIG.e, hastaneler, üniversite kampüsleri, belediyeler, ecza depoları, market zincirleri, e-ticaret firmaları ve daha birçok sektörde, yüksek verimlilik ve düşük işletme maliyetleri iddiasıyla pazara çıkarıldı.

BIG.e, Anadolu Isuzu çatısı altında yer alan Anadolu Otomotiv Sanayi (AOS) tarafından sıfır emisyon hedefi ile geliştirildi. Araç, sunduğu yüksek manevra kaabiliyeti ile şehir içi dar alanlarda kullanıcıya avantaj sağlama iddiaasında.

BIG.e, yaklaşık 4 metreküp iç hacme kadar kargo hacmine, 1000 kg’a varan taşıma kapasitesine sahip. 9.4 kW gücünde elektrikli motoruyla BIG.e; üç farklı batarya kapasitesine sahip. 10,5 kWh kapasiteli batarya ile 100 km, 15,7 kWh batarya ile 135 km, 21 kWh batarya ile 170 km menzil sağlıyor.

BIG.e tıpkı bir cep telefonu gibi standart duvar tipi priz ile şarj edilebiliyor. 5-9 saat arasında tam şarj kapasitesine ulaşabilen aracı daha hızlı şarj etmek isteyen kullanıcılar için de beş farklı şarj çözümü mevcut. 

HONDA VE ISUZU'DAN HİDROENLİ KAMYON... OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...