1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Alpet Fenerbahçe A Takımı’nın sağ koluna yerleşti 

Alpet Fenerbahçe A Takımı’nın sağ koluna yerleşti 

Fenerbahçe Futbol A Takımı oyuncularının giydiği formaların sağ kolunda Alpet logosunun yer almasını öngören sponsorluk antlaşması törenle imzalandı. 

Alpet Fenerbahçe A Takımı’nın sağ koluna yerleşti 

Enerji Günlüğü - Alpet ile Fenerbahçe Futbol A Takımı arasında forma sağ kol sponsorluk anlaşması imzalandı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen imza törenine, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Cem Osman Sokullu ve Zeren Group Holding CEO Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın katıldı. 

Törende konuşan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, “Sektöründe öncü markalardan biri olan Alpet’in logosu bu sezon Futbol A Takımımızın forma sağ kolunda yer almaya başladı. Yeni sponsorumuz Alpet’in kıymetli destekleriyle birlikte yeni sezonda Fenerbahçemizin sahadaki zaferlerini kutlamayı bu sezonun başarılarla ve şampiyonluklarla taçlanmasını dört gözle bekliyoruz” dedi. 

Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Cem Osman Sokullu ise “Umut ediyorum; Fenerbahçe, Alpet’e, Alpet de Fenerbahçe’ye şans getirecektir. Şampiyonluk kupasıyla taçlanan bir sezon olmasını diliyoruz” diye konuştu. 

Zeren Group Holding CEO Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın ise Alpet ile Fenerbahçe markasının bir arada olması bizim uzun süredir arzu ettiğimiz, üzerinde çalıştığımız bir konuydu. Şampiyonluk kupasını inşallah hep beraber kaldıracağız” ifadesini kullandı.