1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aksa Doğalgaz, faaliyet raporu ile 7 ödül birden aldı

Aksa Doğalgaz, faaliyet raporu ile 7 ödül birden aldı

Türkiye doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz, 2023 yılı performansını ve sürdürülebilir büyüme faaliyetlerini içeren 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile 7 ödül birden kazandı.

Aksa Doğalgaz, faaliyet raporu ile 7 ödül birden aldı

Enerji Günlüğü - 45 bin kilometreyi aşan şebeke uzunluğuyla 27 il merkezi, 306 ilçe ve beldede 5 milyon abonesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, 2023 yılı performansını ve sürdürülebilir büyüme faaliyetlerini içeren 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile 7 farklı ödüle değer görüldü. 

Aksa Doğalgaz, dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından, San Diego merkezli Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) düzenlediği 2023 LACP Vizyon Ödülleri’nde 4, bağımsız ödül kuruluşu MerComm, Inc.’nin düzenlediği ARC Ödülleri’nde ise 3 ödül kazandı. 

DÜNYA ÇAPINDA ALTIN ÖDÜL

Tohum Gözlemcisi Lalehan Uysal’ın Anadolu Tohumları fotoğraflarının eşliğinde Anadolu kültürüyle harmanlayarak hazırladığı, “Yurda, Doğaya, Aşa… Ve Geleceğe” temasıyla yayınlanan 2023 Yılı Faaliyet Raporu ile 2023 LACP Vizyon Ödülleri’nde Dünya Çapında Altın Ödül’e, Bölgesel Hissedarlara En İyi Mektup kategorisinde ise Bronz Ödül’e değer görülen Aksa Doğalgaz, En İyi 20 Türkçe Rapor ve EMEA Bölgesinde En İyi 50 Rapor dallarında gösterdiği çalışmalarla ödül sahibi oldu. LACP Vizyon Ödülleri’nde, dünyanın önde gelen şirketlerine ait çok sayıda faaliyet raporu; Rapor Kapağı, Hissedarlara Mektup, Finansal Rapor, Yaratıcılık ve Mesajın Netliği gibi kriterler dikkate alınarak değerlendiriliyor. 

Aksa Doğalgaz ayrıca, bağımsız ödül kuruluşu MerComm, Inc.’nin Tasarım, Fotoğraf/Video, PDF Versiyon, Kapak, İç Tasarım, Baskı ve Üretim kategorilerinde değerlendirmelerin yapıldığı ARC Ödülleri’nde Faaliyet Raporunun PDF Versiyonu ile Bronz Ödül, Fotoğraf/Video ile Tasarım/Grafik kategorilerinde iki Altın Ödül daha kazandı.