1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Zonguldak Eren Termik Santrali-IV halkın görüşünde

Zonguldak Eren Termik Santrali-IV halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Eren Enerji'nin Zonguldak'ta kurmayı planladığı dördüncü termik santrali için hazırlanan ÇED Raporu görüşe açıldı.Çevresel...

Zonguldak Eren Termik Santrali-IV halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Eren Enerji'nin Zonguldak'ta kurmayı planladığı dördüncü termik santrali için hazırlanan ÇED Raporu görüşe açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Zonguldak ili, Kilimli ilçesinde yapılması planlanan Muslu beldesi sınırları içerisinde, ithal kömüre dayalı pulverize kazan teknolojisi ile 700 MWe/707,8 MWm/1.677,5 MWt kurulu güçte, “ZETES-IV Termik Santrali ve Derin Deniz Deşarjı Entegre Projesi’’için hazırlanan ÇED Raporu'nun görüşe açıldığı duyuruldu.

Açıklamaya göre, projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 06/08/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler, Bakanlık Merkezinde veya Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

EREN ENERJİ ZONGULDAK'TA BİR TERMİK SANTRAL DAHA KURACAK

Önceki ve Sonraki Haberler