1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Yerli boruculara TANAP mesajı: Kaygılanmayın

Yerli boruculara TANAP mesajı: Kaygılanmayın

Enerji Günlüğü - SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Trans Anadolu Gaz Boru Hattı Projesi'nde (TANAP) kendilerinin dışlanacağı endişesi taşıyan yerli...

Yerli boruculara TANAP mesajı: Kaygılanmayın

Enerji Günlüğü - SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Trans Anadolu Gaz Boru Hattı Projesi'nde (TANAP) kendilerinin dışlanacağı endişesi taşıyan yerli çelik boru üreticilerine "Olabilecek her şeyi yapacaktır arkadaşlar, kaygılanmayın" dedi.

Kenan Yavuz, Petkim Yarımadası'nda devam eden STAR Rafinerisi yatırımı ile yeni Petkim Limanı inşaat sahasında enerji gazetecilerine açıklamalarda bulundu.

Kenan Yavuz, yerli çelik boru üreticilerinin TANAP projesinde kendilerine hak ettikleri payın verilmeyeceği kaygılarının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Bu çok gereksiz bir tartışma. Projede Türkiye'de üretilecek standarttaki ekipmanları sürece katmaya gayret edecekler. Yerli boru üreticileri merak etmesinler. Olabilecek her şeyi yapacaktır arkadaşlar. Kaygılanmasınlar, içleri rahat olsun."

TANAP projesinde kaliteden taviz verilmesinin mümkün olmadığını vurgulayan Kenan Yavuz, "Yerli boru aleyhine şartnamede bir bölüm gören varsa açıklasın, biz de görelim" diye konuştu.

SABİHA KÖTEK

SOCAR TÜRKİYE ELEKTRİKTE 1500 MW HEDEFLİYOR


PETLİM 20 EYLÜL 2015'DE DEVREDE

STAR RAFİNERİSİ TECRÜBELİ TÜRKLERİ ÇAĞIRIYOR

Önceki ve Sonraki Haberler