1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Ürdün’de Uluslararası Kaya Gazı Konferansı

Ürdün’de Uluslararası Kaya Gazı Konferansı

Enerji Günlüğü - Ürdün’de Uluslararası Kaya Gazı Konferansı yapılacak.Ürdün Tabii Kaynaklar Otoritesi (NRA) ile yatırım yapan kayagazı şirketleri...

Ürdün’de Uluslararası Kaya Gazı Konferansı

Enerji Günlüğü - Ürdün’de Uluslararası Kaya Gazı Konferansı yapılacak.

Ürdün Tabii Kaynaklar Otoritesi (NRA) ile yatırım yapan kayagazı şirketleri tarafından organize edilen Uluslararası Kaya Gazı Konferansı 14-15 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak.

Büyük kaya gazı projelerinin tartışılacağı Konferansta hükümet temsilcileri, siyasetçiler, önde gelen mühendis ve araştırmacıları kaya gazı üretiminin çeşitli evrelerini ve sanayide yaşanan temel sorunlar, proje zaman çizelgeleri ve ticarileştirme planlarını tartışacaklar.

NRA Genel Müdürü Dr. Musa El Zeyid Konferansın Uluslararası projelerin gelişimini, Ürdün’ün ticarileştirme planını ve Ürdün’deki kaya gazı şirketlerinin başarılarını tartışacağını belirterek, “ kaynak rezervlerini, dünya genelindeki stratejileri ve siyasetleri, ekonomik ve yatırım zorlukları ile çevre ve sosyal meselelerin yönetimini derin bir analizle değerlendireceğiz” dedi.

KONFERANS KATILIMCILARI

Konferansa katılacak olan Colorado Maden okulu, Global Oil Shale Hold¬ings (GOSH), World Energy Council, Enefit, Shell, UMATAC, PRIX, ThyssenKrupp Polysius, TTU, Irati Energy and Hart. Jordan Oil Shale Company B.V (JOSCO, a Shell subsidi¬ary), Enefit, [Jordan Oil Shale Energy (JOSE)], Karak Interna¬tional Oil, Aq¬aba Petro-leum For Oil Shale Co. Ltd. (APCO), PRIX Technology, National Oil and Electricity Production, Jor¬dan Oil Shale Com¬pany (JO¬SECO), ve Whitehorn Resources Inc. şirketleri Ürdün’deki çalışmaları hakkında bilgi sunacaklar.

Konferans ile daha ayrıntılı bilgi www. jioss.com.My GTN TV adresinden edinilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler