1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Uluborlu RES projesi ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı

Uluborlu RES projesi ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Kavram Enerji tarafından Isparta’da yapılması planlanan Uluborlu Rüzgar Enerji Santrali projesi ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı.Çevresel...

Uluborlu RES projesi ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Kavram Enerji tarafından Isparta’da yapılması planlanan Uluborlu Rüzgar Enerji Santrali projesi ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinden Isparta ili Uluborlu ilçesi sınırları içerisinde Kavram Enerji Üretim Yatırım A.Ş. tarafından yapılması planlanan Uluborlu Rüzgar Enerji Santrali projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığı açıklandı.

Açıklamaya göre, söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 02/07/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya IspartaÇevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ISPARTA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler