1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Uğurlu HES dikili çam ağaçları satacak

Uğurlu HES dikili çam ağaçları satacak

Enerji Günlüğü - Hasan Uğurlu-Suat Uğurlu HES İşletme Müdürlüğü Sosyal Sitesi içerisinde yer alan çam ağaçlarının bir kısmı dikili vaziyette...

Uğurlu HES dikili çam ağaçları satacak

Enerji Günlüğü - Hasan Uğurlu-Suat Uğurlu HES İşletme Müdürlüğü Sosyal Sitesi içerisinde yer alan çam ağaçlarının bir kısmı dikili vaziyette satılacak.

EÜAŞ Hasan Uğurlu-Suat Uğurlu HES İşletme Müdürlüğü, Samsun/Ayvacık İlçesinde bulunan Hasan Uğurlu-Suat Uğurlu HES İşletme Müdürlüğü Sosyal Sitesi içerisinde yer alan, çam ağaçlarının bir kısmının (ekonomik ömrünü tamamlamış ve kesim izni alınmış olanların) dikili vaziyette satışının yapılacağını açıkladı.

466,106 metre küp (m3) dikili vaziyette, ibreli ağaç (kızılçam) satışı için düzenlenecek Kapalı Zarf Usulü Satış (sonrası açık artırmalı) ihalede geçici teminat olarak 2 bin TL yatırılacak.

İHALE TARİH VE YERİ

İhale, 16.02.2016 tarihinde saat 14:00'da İşletme Müdürlüğünün toplantı salonunda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Hasan Uğurlu-Suat uğurlu HES işletme Müdürlüğü Muhaberat servisi pk 13 Ayvacık/Samsun aderesine sunulacak.

İhale dokümanı,İşletme Müdürlüğünün Ticaret servisinde görülebilecek ve istenildiği taktirde 20 TL (KDV dahil) karşılığında bu yerden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler