1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Türkiye-Kore yenilenebilir işbirliği geliştirilecek

Türkiye-Kore yenilenebilir işbirliği geliştirilecek

Enerji Günlüğü - Türkiye ile Kore’nin yenilenebilir enerji kümeleri arasında bilgi paylaşımı ve iş birliği geliştirilecek.Ekonomi Bakanlığı tarafından...

Türkiye-Kore yenilenebilir işbirliği geliştirilecek

Enerji Günlüğü - Türkiye ile Kore’nin yenilenebilir enerji kümeleri arasında bilgi paylaşımı ve iş birliği geliştirilecek.

Ekonomi Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye ile Kore’nin yenilenebilir enerji kümeleri arasında bilgi paylaşımı ve iş birliğinin geliştirilmesini teminen “Yenilenebilir Enerji Sektöründe Türk Endüstri Kümelerinin İhracat Potansiyelinin Geliştirilmesi” başlığı altında proje yürütüldüğü belirtildi.

Ekonomi Bakanlığı, “Yenilenebilir Enerji Sektöründe Türk Endüstri Kümelerinin İhracat Potansiyelinin Geliştirilmesi” projesi kapanış semineri yarın, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Aytaç Yenal başkanlığında OSTİM’de gerçekleştirecek.

Finansmanı Kore tarafından karşılanan proje kapsamında, Ocak ayında Türkiye’de, Nisan'da ise Kore’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi. Açıklamada, çeşitli kurum, sektör kuruluşları, araştırma merkezleri ve firmalarla görüşmeler yapıldığı ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler