1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Türkiye Çimento İşletmesi adres değiştirdi

Türkiye Çimento İşletmesi adres değiştirdi

Enerji Günlüğü - Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği-Kalite ve Çevre Kurulu İktisadi İşletmesi, Ankara'dan İstanbul'a taşındı.Türkiye Hazır Beton...

Türkiye Çimento İşletmesi adres değiştirdi

Enerji Günlüğü - Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği-Kalite ve Çevre Kurulu İktisadi İşletmesi, Ankara'dan İstanbul'a taşındı.

Türkiye Hazır Beton Birliği-Kalite Güvence Sistemi İktisadi İşletmesinin Onaylanmış Kuruluş Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ (MHG/2014-03)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yayınladığı bu Tebliğ'e göre, işletmenin adresi ve Avrupa Komisyonu tarafından tahsis edilen kimlik numarası değişikliği nedeniyle birinci madde değiştirildi.

Yapılan değişiklik ile birinci madde, "Avrupa Komisyonu tarafından 2055 kimlik kayıt numarası tahsis edilmiş olan ve Rüzgarlıbahçe Mahallesi Çınar Sokak No:3 Demir Plaza Kat:5 34805 Kavacık/İSTANBUL adresinde bulunan Türkiye Hazır Beton Birliği-Kalite Güvence Sistemi İktisadi İşletmesi, 10/7/2013 tarihli ve 28703 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB) çerçevesinde ek-1’de yer alan kapsamda performansın değişmezliğinin değerlendirmesi ve doğrulaması faaliyetini yürütmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanmış kuruluş olarak görevlendirilmiştir." oldu.

Değişiklikten önce birinci madde, "Avrupa Komisyonu tarafından 1784 kimlik kayıt numarası tahsis edilmiş olan ve Ankara Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Cyberpark Dilek Binası 1605. Cadde Bilkent/ANKARA adresinde bulunan Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği-Kalite ve Çevre Kurulu İktisadi İşletmesi, 10/7/2013 tarihli ve 28703 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB) çerçevesinde Ek-1’de yer alan kapsamda performansın değişmezliğinin değerlendirmesi ve doğrulaması faaliyetini yürütmek üzere Çevre ve ŞehircilikBakanlığı tarafından onaylanmış kuruluş olarak görevlendirilmiştir." şeklindeydi.

Önceki ve Sonraki Haberler