1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Turkish Petroleum`un petrol ruhsat süresi doldu

Turkish Petroleum`un petrol ruhsat süresi doldu

Enerji Günlüğü - Turkish Petroleum International Company Ltd.'nin Batman ve Siirt illerinde bulunan bir adet petrol arama ruhsatının süresi sona erdi.Enerji...

Turkish Petroleum`un petrol ruhsat süresi doldu

Enerji Günlüğü - Turkish Petroleum International Company Ltd.'nin Batman ve Siirt illerinde bulunan bir adet petrol arama ruhsatının süresi sona erdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ruhsat süre bitim ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Turkish Petroleum International Company Ltd.'nin Batman ve Siirt illerinde sahip bulunduğu AR/TPI/4742 hak sıra no.lu 1 adet petrol arama ruhsatının müddeti 20.11.2014 tarihinde sona erdi.

Şirketin yüklendiği sorumlulukları yerine getirmemesi nedeniyle zarar görmüş olanlar varsamaruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 26 ncı maddesi gereğince şirketin teminatından karşılanabilmesi için bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler