1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, Yeşilkaya kil sahasını işlettirecek

TTK, Yeşilkaya kil sahasını işlettirecek

Enerji Günlüğü - TTK, Yeşilkaya kil sahasının işletmeciliğini 15 yıllığına yaptırmak için ihale yapacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü,ihale...

TTK, Yeşilkaya kil sahasını işlettirecek

Enerji Günlüğü - TTK, Yeşilkaya kil sahasının işletmeciliğini 15 yıllığına yaptırmak için ihale yapacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü,ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu, hukuku kurum uhdesinde kalmak şartıyla Yeşilkya kil sahasının rödövans karşılığı 15 yıl süre ile maden işletmeciliği yapabilecek ehil gerçek ve tüzel kişiler içinden en uygun teklif yapana işletmeye verilmesi işini açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 22 Haziran 2015 tarihinde saat 15.00'da Satınalma Daire Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak. Teklifler bu tarihte en geç saat 14.00'a kadar TTK Genel Müdürlüğü İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Haberleşme ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Genel Haberleşme Şefliği, Fener Mahallesi İhsan Soyak Sok. No:2 ZONGULDAK adresine verilmiş olacak.

İhale dosyası, TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Cad. No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi Bahçelievler Mahallesi 7. Cad. (Aşkaabat Cad.) 68. Sok. No: 22 ANKARA adresinden 500,00TL karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler