1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK teneffüs istasyonu ihale edecek

TTK teneffüs istasyonu ihale edecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 1165 adet teneffüs istasyonu alımını ihale edecek.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma...

TTK teneffüs istasyonu ihale edecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 1165 adet teneffüs istasyonu alımını ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kurum işe başlanmasını takiben 150 gün içinde teslim edilmek üzere 1165 adet teneffüs istasyonu alımını açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 24.08.2015 Pazartesi günü saat: 15:00'de Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No:125 - ZONGULDAK adresinde yapılacak. Tekliflerin bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithat paşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7.Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilir ve şartnameler 100.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler