1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, taşıma hizmeti alacak

TTK, taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TTK Karadon Müessesesi Maden direği Stok Sahası ve hızarları ile Direk harmanından Gelik İşletme bacaağzına ahşap direk taşıma...

TTK, taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TTK Karadon Müessesesi Maden direği Stok Sahası ve hızarları ile Direk harmanından Gelik İşletme bacaağzına ahşap direk taşıma hizmeti alınacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Karadon TİM stok sahalarına gelen ahşap maden direklerinin tahliye, tasnifi, istifi, müessese hızarlarından imalat safhalarından geçirilmeden veya geçirilerek tahkimat malzemelerinin ocak arabalarına ve/veya kamyonlara yüklenmesi ve imalat malzemelerinin biçme-boylandırma ile hızarlardan çıkacak talaşın satılması ve müessese stok sahasından Gelik İşletmesi bacaağzına taşınması işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini açıkladı.

2016 yılı içinde yapılacak iş için İhale, 07/12/2015 tarihinde saat 15.00'deTürkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler bu tarih ve saate kadar T.T.K. Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Cad. No: 125 Mithat paşa 67090 Zonguldak adresine verilebileceği gibi posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhaledokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK adresinde görülebilecek ve şartnameler 150,00-TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler