1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK öğütülebilirlik test cihazı alacak

TTK öğütülebilirlik test cihazı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 1 adet öğütülebilirlik test cihazı alımını ihale edecek.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü...

TTK öğütülebilirlik test cihazı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 1 adet öğütülebilirlik test cihazı alımını ihale edecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kurum işe başlanmasını takiben 60 gün içinde teslim edilmek üzere 1 adet öğütülebilirlik test cihazı alımını açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 15.10.2015 Perşembe günü saat: 15:00'de Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No:125 - ZONGULDAK adresinde yapılacak. Tekliflerin bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithat paşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7.Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 20.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler