1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK kalker taştozu alacak

TTK kalker taştozu alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu ihtiyacı olan 730 ton normal kalker taştozu alımı için ihale açtı.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel...

TTK kalker taştozu alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu ihtiyacı olan 730 ton normal kalker taştozu alımı için ihale açtı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu ihtiyacı olan 730 ton normal kalker taştozu alacak. Taştozu bir yıl içinde partiler halinde teslim edilecek.Firmalar 1. Parti teslim süresi için alternatif teklifte bulunabilecekler.

İhale,11.11.2014 Salı günü saat 15.00’de TTK Satın Alma Daire Başkanlığı’nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecek.

İstekliler tekliflerini, her iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden verecekler. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile her iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7.Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 20,00-TL karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler