1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, dört stok sahasında hizmet alacak

TTK, dört stok sahasında hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTK, Amasra TİM, Üzülmez TİM, Kozlu TİM ve Armutçuk TİM stok sahalarına gelen ahşap maden direklerinin tahliye ve tasnif istifi işleri...

TTK, dört stok sahasında hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TTK, Amasra TİM, Üzülmez TİM, Kozlu TİM ve Armutçuk TİM stok sahalarına gelen ahşap maden direklerinin tahliye ve tasnif istifi işleri için ihale düzenleyecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nün ilanlarına göre, Kurum, 2016 yılı için stok sahalarına gelen ahşap maden direklerinin tahliye ve tasnif istifi, müessese hızarlarında imalat safhalarından geçirilmiş veya geçirilmemiş tahkimat malzemelerinin ocak arabalarına ve/veya kamyonlara yüklenmesi ve imalat malzemelerinin biçme-boylandırılması ile hızarlardan çıkacak talaşın satılması işlerini açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhaleler, 1 Aralık 2015 tarihinde saat 15.00'da, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak. Teklifler, en geç 01.12.2015, saat 15:00’e kadar T.T.K. Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Cad. No: 125 Mithat paşa 67090 Zonguldak adresine verilebileceği gibi posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanları, her bir ihale için ayrı ayrı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK adresinde görülebilecek ve şartnameler 150,00-TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler